Yksilövalmennukset

Yksilövalmennus sopii hyvin elämän pieniin tai suuriin muutostilanteisiin tai niihin hetkiin, kun koet olevasi jumissa ja toiveenasi on löytää uusi, motivoiva suunta elämääsi.

 

Muutokset voivat tuntua ahdistavilta, stressaavilta, pelottavilta, surullisilta tai innostavilta, energisoivilta ja jännittäviltä. Yhtä lailla muutokset hämmentävät mieltä ja voivat saada pois raiteilta ja hakoteille. 

 

Valmennuksissa sinulla on mahdollisuus puntaroida eri vaihtoehtoja ja saada selkeyttä omiin tunnetiloihisi, jäsentää ajatuksiasi, asettaa tavoitteita ja rakentaa itsesi näköistä toimintasuunnitelmaa. 

 

Aloitetaanko tutustumalla toisiimme? Voit varata 20 min maksuttoman puhelun, jossa kartoitan lähtötilanteesi. Voit samalla kuulostella, olisinko minä sinulle sopiva valmentaja. 

  

Alkukartoituksen jälkeen suosittelen vähintään 4 kerran sarjaa. 
 

Hinta: 85 € / kerta (60min)

Mielen inkiväärishotti

Ota hetki aikaa itsellesi reflektoida kanssani elämässäsi juuri nyt pinnalla olevia tärkeitä kysymyksiä. 

 

Mielen inkiväärishotti on kuin raikas, kirpeä ja terveellinen kerta-annos mielen vireyttä. Hetki itselle ja omille ajatuksille, peloille, uskomuksille. Hetki tärkeää pohdintaa oman elämän suunnasta, muutostarpeesta, siihen vaikuttavista tekijöistä.

 

Kysymysteni, keskustelun ja harjoitteiden kautta sinulla on mahdollisuus oivaltaa, sanoittaa omia tuntemuksiasi, selkeyttää ajatuksiasi, kirkastaa tavoitteitasi ja löytää mielenrauhaa arkeesi.

 

Coaching -sessiomme aikana keskitymme yhteen teemaan, jonka olet tunnistanut etukäteiskyselyni avulla. Teema voi olla esim. työhön, stressinhallintaan, ihmissuhteisiin, arjen sujuvuuteen tai johonkin muuhun sinulle tärkeään teemaan liittyvää, johon kaipaat muutosta. 

 

Coachina minun tehtävänäni on auttaa sinua selkeyttämään tavoitteesi ja löytämään itsellesi sopivat keinot niiden saavuttamiselle.

 

Hinta: 85 € / sessio (75 min)

 

Mielen inkiväärishotti nautitaan etänä verkon yli, josta laitan linkin erikseen. 

Wacky Mind Lahjakortti

Anna lahjaksi aikaa itselle – omalle mielelle. 

 

Tarjoa ystävälle tai sukulaiselle mahdollisuus reflektoida itseään ja omia tunteitaan, sekä saada selkeyttä omiin ajatuksiin ja mielenrauhaa elämään. Tarjoa hänelle mahdollisuus kirkastaa tavoitteita ja laatia toimintasuunnitelma niiden saavuttamiseksi yhdessä valmentajan kanssa.  

 

Aineettoman lahjan - Mielen lahjan, antaminen voi olla käänteentekevä yksilön kannalta. 

 

Hyvä aineeton lahja on esim. verkon yli tarjoiltava

Mielen inkiväärishotti